Суббота, 20.04.2024
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общение » Важно: ПРАВИЛА ФОРУМА!! - Qaydalar » Правила форума - Qaydalar
Правила форума - Qaydalar
AnArДата: Вторник, 15.11.2011, 23:20 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Администраторы
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Сайт не имеет отношения к политическим и правительственным организациям, и не поддерживается ими. Точка зрения, выраженная на сайте, может расходиться с официальной, т.е. не разделяться создателями сайта и его администрацией. При использовании материалов сайта ссылка на Tsakhurs.tk обязательна.

---------------------------------------------------------------------------------------

Forumda mövzu ve ismariclarin izlenmesi ücün ne qeder ciddi calishsalarda, idarecilerin hec de hemishe her sheyi nezerden kecirmeleri mumkun deyildir. Nezerinize catdirmaq isteyirik ki, idareciler diger muellifler terefinden yazilan hec bir yazi ucun me`suliyyet dashimir ve forumdaki yazilar (yalniz oz yazilarindan bashqa) onlarin nogteyi-nezerini ifade etmir.
Qeydiyyatdan kecerken siz hesabat verirsiniz ki, bu foruma oz növbenizde tehqiramiz, adet-en`enelerimize uygun olmayan, alcaldici, vulqar, soyush, satashma terzinde, nifretamiz, rassist, cinsi mezmunlu ve ya qeyri-qanuni her hansi bir materiali gondermeyeceksiniz. Eks teqdirde, ye`ni burdaki shertlere qarshi cixdiginiz halda sizin foruma girishiniz derhal ve davamli baglanacaq, internet xidmetvericiniz me`lumatlandirilacaqdir. Butun gonderishlerin IP unvanlari bele hallarin qarshisini almaq meqseqdi ile qeyd edilmekdedir. Idareciler ve nezaretciler yazilarinizin uzerinde (yuxarida gosterilen ve be`zi diger labud sebeblerden) mueyyen shertler daxilinde-ifade etmek istediyiniz fikre ve ya movzuya xelel getirmeden (bu labud olmadiqca) duzelishler etmek, silmek, diger yere kocurtmek; yersiz acilmish ve ya ekstremist xarakterli movzulari baglamaq selahiyyetine malikdirler.
 
Форум » Общение » Важно: ПРАВИЛА ФОРУМА!! - Qaydalar » Правила форума - Qaydalar
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Tsakhurs.tk © 2024